Telefoon: +31 (0)43 350 8400 - Mail info@intertec.nl
PEOPLE BUILDING CONNECTIONS

Netwerk en Systeembeheer.

Project Description

Microsoft-ondersteuning voor alle versies van Windows Server 2003 en Windows Server 2003 R2 eindigt op 14 juli 2015. Dit betekent dat er vanaf deze datum geen updates en patches meer komen en dat elk datacenter dat op dit besturingssysteem draait, mogelijk niet meer aan de standaarden voldoet.

 

Alle operationele activiteiten om uw werkplekautomatisering feilloos te laten werken. We maken hierbij gebruik van de voordelen van traditionele dedicated kantoorautomatiseringsoplossingen, maar combineren deze met alle extra mogelijkheden die cloudoplossingen kunnen bieden. Intertec beheerst hierbij het volledige scala aan Microsoft oplossingen, maar vult dit waar zinvol aan met Open Source oplossingen en Cloudbased oplossingen. Hierdoor ontstaat meestal een efficiƫntere oplossing, die minder eisen stelt aan hardware en verbindingen, en bovendien bijna altijd kostenvoordeel biedt t.o.v. de door de grote leveranciers voorgeschreven standaard oplossingen.

De oplossingen van Intertec zijn vooral financieel interessant als u langer wil kunnen doorwerken met bestaande hardware en/of software in uw huidige netwerk, en niet iedere 3 jaar alles wil vernieuwen.

Wilt u meer informatie of advies ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Back to Top