Telefoon: +31 (0)43 350 8400 - Mail info@intertec.nl
PEOPLE BUILDING CONNECTIONS

Over Intertec

Intertec Consultancy B.V. maakt deel uit van Intertec Holding B.V., welke iorganograms opgericht in 1994 en uitgegroeid is tot een bedrijf met in totaal ruim 100 professionals die werkzaam zijn voor lokale, nationale en internationale opdrachtgevers. Intertec Consultancy opereert momenteel vanuit 2 vestigingen in Nederland te weten Stein, Limburg en Geffen, Noord-Brabant.

Werkwijze

W

ij bereiken voor èn met onze opdrachtgevers duurzame en kosteneffectieve resultaten door een succesvolle inzet van informatie- en communicatietechnologie binnen de dienstverlening en organisatie van de opdrachtgever. Op onze expertisegebieden ontzorgen wij waar mogelijk en gewenst onze klanten, die daardoor meer tijd en aandacht hebben voor hun eigen core-dienstverlening.

Dat is waar het bij Intertec Consultancy om draait: professionele oplossingen van hoge kwaliteit die doeltreffend zijn door hun pragmatische, haalbare en beheersbare aanpak. Niet onbelangrijk is dat wij daarbij gebruik maken van deskundige en veelal ervaren medewerkers, waar nodig ondersteund door de interne backoffice-expertise.

Waarom Intertec

C

onsultancy en project / interim management is mensenwerk waarbij kennis en ervaring op het gebied van techniek en methodieken gekoppeld worden aan de vereiste sociale en communicatieve vaardigheden.

Intertec beschikt over consultants en projectmanagers die met hun kennis en ervaring in verschillende marktsegmenten en binnen multidisciplinaire (project)omgevingen hun sporen hebben verdiend. Deze consultants beschikken over generieke kennis van (project- en proces)management, technologie, beheersaspecten, organisatorische en juridische vraagstukken en kennis van methodieken en processen.

Werken bij Intertec

    Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s, zonder directe koppeling aan vacaturedatabanken. Een open sollicitatie sturen kan altijd.

    Intertec Consultancy kenmerkt zich door een veelheid aan opdrachtgevers en werkzaamheden. Een brede interesse, brede inzetbaarheid, enthousiasme en flexibiliteit zijn zeker gewenst en zorgen voor de nodige afwisseling en uitdagingen.

    Neem contact met ons op

Onze werkvelden

Breedband infrastructuren

E-health & innovatie

ICT consultancy

ICT Solutions & services

Kabels en leidingen

Back to Top